Massage Yoga Tilburg

 

Arhanta Yoga

Tilburg

 

 

 

 

 
 
home        |     wie zijn wij     |     onze lessen     |     wat is yoga    |        opleiding yogadocent   |    contact
 

Over ons

Arhanta Yoga Tilburg maakt deel uit van de Arhanta®  Yoga Ashram in India en Arhanta® Yoga International.

 

Onze visie

De visie van Arhanta® Yoga is het verschaffen en verspreiden van de eeuwenoude wijsheid van Hatha Yoga (zie ook Wat is Yoga) en kennis van de Vedische geschriften met de boodschap van liefde, compassie en onzelfzuchtigheid als weg naar zelfrealisatie en universele vrede. In de Arhanta Yoga Ashram in India worden er vier keer per jaar200 urige Yoga docentenopleidingen gegeven voor kleine groepen van 25 studenten.

 

Yoga studio in Tilburg

In onze Yoga studio Arhanta Yoga Tilburg volgen we de visie van de Arhanta® Yoga International. We doceren de juiste gedegen kennis van klassiek Yoga en zijn vier wegen én praktische toepassing van Yoga en zijn filosofie in het dagelijks leven. We geloven in persoonlijke aandacht én één spirituele en vredige omgeving.

 

Massages

Net als tijdens onze Yoga lessen richten onze massages zich ook op het  herstel van het evenwicht tussen lichaam en geest. Problemen en emoties die niet verwerkt zijn als ook stress zullen zich vaak uiten in lichamelijke klachten zoals een pijnlijke rug, stijve nek, last van de armen, veel hoofdpijn etc. Ziek zijn houdt in dat je lichaam en geest niet in balans zijn met elkaar.

Tijdens onze massages gebruiken wij een unieke combinatie van Ayurvedische massage, ontspanningsmassage, voetreflex-massage, holistische massage en sportmassage. Dit maakt het mogelijk voor ons om de massage precies aan te laten sluiten op de individuele belangen van onze cliënt.

 

    International Yoga Federation

 

 

 

 

 

Yoga in Tilburg | Massages in TIlburg | Yoga opleiding