Massage Yoga Tilburg

 

Arhanta Yoga

Tilburg

 

 

 

 

 
 
home        |     wie zijn wij     |     onze lessen     |     wat is yoga    |        opleiding yogadocent   |    contact
 

Hatha Yoga

Persoonlijke aandacht

We geven les in klassieke Hatha Yoga, welke een perfecte balans geeft tussen fysieke inspanning en mentale ontspanning. We gaan ervan uit dat ieder individu anders is en een verschillende fysieke conditie en uitdaging heeft. Hierdoor zijn niet voor iedereen dezelfde aanwijzingen geschikt. We zorgen ervoor dat we naar elk individu afzonderlijk kijken en persoonlijke begeleiding en aanwijzingen geven.

 

5 principes van Yoga

In onze yogalessen volgen wij de 5 principes van Yoga . Swami Sivananda heeft de complexe filosofie van Yoga in 1958 samengevat en onderverdeeld in 5 principes of yoga. Deze principes vormen samen de weg naar lichamelijke gezondheid en kracht, mentaal evenwicht en spirituele groei.

 

Traditie

Het is ons doel om het originele en traditionele Yoga te bewaren en te doceren. Wij geloven in de kracht van deze eeuwenoude wetenschap en zijn ervan overtuigd dat Yoga, zoals 5000 jaar geleden nog steeds actueel is.

 

Een les bij Arhanta Yoga Tilburg

De Hatha yogales begint met een korte ontspanning gevolgd door  ademhalingsoefeningen. Met de zonnegroet wordt  het lichaam opgewarmd. We warmen de ruggengraat en onze spieren op en voelen hoe de kosmische energie, dankzij de ademhaling, ons lichaam binnen komt. 

 

Het beoefenen van Hatha Yoga houdingen (Asanas), in afwisseling met korte ontspanningsmomenten tussendoor, vormt een ander deel van de les. We richten ons hierbij op het flexibel maken van de ruggengraat. We houden de houdingen voor enige tijd vast en richten ons op de ademhaling en de vrede in ons.  Het laatste deel van de les bestaat uit diepe ontspanning. We begeleiden ons lichaam, onze geest en onze ziel naar complete ontspanning en ontwaken vol van energie en vrede.

 

Ga naar onze lestijden en tarieven

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak een afspraak voor een proefles
Naam: *
Email: *
Telefoon: *
Uw bericht:
 

 

    International Yoga Federation

 

Yoga in Tilburg | Massages in TIlburg | Yoga opleiding