Massage Yoga Tilburg

 

Arhanta Yoga

Tilburg

 

 

 

 

 
 
home        |     wie zijn wij     |     onze lessen     |     wat is yoga    |        opleiding yogadocent   |    contact
 

De Yoga Docenten

Yogi Ram

Yogi Ram komt uit een traditioneel religieuze Hindoe familie in India. Doordat hij opgegroeid is in een heilige en spirituele omgeving, is de Vedische filosofie en spiritualiteit van jongs af aan onderdeel van zijn leven geweest.

 

In 2007 is hij naar Nederland gekomen en startte hier Arhanta Yoga Tilburg om zo de oude filosofie en beoefening van Klassieke Yoga en de daarbij behorende Vedische grondbeginselen over te kunnen brengen. Yogi Ram is een zeer ervaren Yoga docent en bevoegd Ayurvedisch Massagetherapeut en Reflexoloog. Hij is tevens de directeur van de Arhanta Yoga Ashram in India.

 

Hij doceert Hatha Yoga en Vedische filosofie tijdens de Arhanta Yoga docentenopleidingen bij de Arhanta Yoga Ashram in India en bij Arhanta Yoga in Tiburg. Beide opleidingen zijn door de Internationale Yoga Alliantie gecrediteerde Yoga Docenten opleidingen. Zijn diepgaande kennis van Yoga en de Vedas gecombineerd met een moderne benadering van doceren maakt zijn trainingsstijl uniek.

Naast bovenstaande heeft hij tevens Vedische Astrologie, handlijnkunde en intuïtieve reading gestudeerd. Hij deed ervaring op in bovenstaande en werkte in verschillende plekken op de wereld gedurende de afgelopen 14 jaar.

 

Zijn levensdoel is mensen te helpen zichzelf spiritueel, mentaal en fysiek te ontwikkelen door het toepassen van discipline en bewustzijn.

Michèle Hauswirth-Jain

Michèle Hauswirth-Jain komt uit Zwitserland. Zij is gekwalificeerd en ervaren Yogadocent en massagetherapeut. In 2006 kwam zij naar Nederland om hier haar dansopleiding voort te zetten welke zij in 2010 succesvol afrondde. In 2009 volbracht zij haar trainingprogramma als Yogadocent en massagetherapeut in India. 4

 

Vanaf 2009 doceert Michèle Klassieke Hatha Yoga bij Arhanta Yoga in Tilburg. Vanaf 2011 doceert zij ook de Yoga Asana lessen voor gevorderden aan de opleiding voor Yogadocenten bij Arhanta Yoga Ashram in India en bij Arhanta in Tiburg.

 

Als docent en directeur van Arhanta Yoga Tilburg is ze betrokken bij de ontwikkeling van haar studenten en haar vriendelijke maar toch ook sterke trainingsstijl helpt studenten om, uitgaande van verschillende capaciteiten, hun eigen doelen te bereiken.

 

Nina Voets

Door de inspirerende Yogalessen van Yogi Ram in Tilburg is Nina in de zomer van 2011 de docentenopleiding van Arhanta in India gaan volgen. Zij heeft daar in de ashram een intensieve trainingsperiode gehad waarbij zij zich volledig heeft kunnen richten op Yoga en de daarbij behorende levensstijl. Zij is naar India gegaan voor haar persoonlijke ontwikkeling, verdieping in Yoga en de daaraan gekoppelde filosofie. Tijdens de opleiding beviel het lesgeven haar zo goed dat zij in Nederland een trainingsperiode gestart is bij Yogi Ram (directeur Arhanta International) bij Arhanta in Tilburg.

 

Naast het geven van Yogalessen studeert Nina Algemene Cultuurwetenschappen aan Tilburg University. Nina is een betrokken Yogadocent en legt in haar lessen de nadruk op de combinatie van inspanning en ontspanning.

 

Tessa Voets

Tessa maakte voor het eerst kennis met Yoga in Thailand in 2008. Vervolgens heeft zij verschillende vormen van Yoga beoefend en is zij uiteindelijk bij Arhanta Yoga Tilburg terechtgekomen.

Haar ervaring (hier) was positief door de combinatie van inspanning, ademhaling, ontspanning en de persoonlijke aandacht tijdens de lessen.

Tessa studeerde psychologie aan de Universiteit van Tilburg en sociologie aan de Vrij Universiteit Amsterdam. Naar haar studie is zij de docentenopleiding van Arhanta in Tilburg gaan volgen. Direct na het afronden van de opleiding is ze gestart met het lesgeven bij Arhanta.

Tessa is moeder van een dochter en geeft met veel plezier zwangerschapsyoga. Tessa geeft ook reguliere Yogalessen waarin zij haar studenten uitdaagt om zich verder te ontwikkelen maar ook om zich beter en bewuster te leren ontspannen. Zo probeert zij hen even hun dagelijkse zorgen en stress achter zich te leren laten.

Ook geeft Tessa de Yogales voor gevorderden waarin de nadruk ligt op complexere Yogaposes en verdieping.

 

Katja Zaunbrecher

Doordat Katja op zoek was naar meer diepgang in haar Yogabeoefening en interesse had in de achtergrond en de geschiedenis van Yoga is zij in 2012 de docentopleiding van Arhanta in Tilburg gaan volgen.

Door de opleiding is Katja’s levensstijl veranderd, zij zich nu bewuster is van haar lichaam en geest en daardoor staat zij meer ontspannen en positief in het leven. Dit is de motivatie en inspiratie van waaruit Katja haar Yogalessen geeft. Na een succesvolle trainingsperiode bij Michlèle Hauswirth Jain (directeur Arhanta Tilburg)is zij nu een ervaren Yogadocent. Precisie en variatie staan bij Katja’s lessen centraal.

 

 

    International Yoga Federation